Top 5 Gmail-hacks en -trucs die gebruikers moeten weten

f:id:GmailKlantenservice:20181003201157j:plain

Er mag geen enkele twijfel bestaan voor een e-mailaccountgebruiker dat Gmail een van de grootste e-mailserviceproviders is die door miljoenen gebruikers over de hele wereld wordt gebruikt. Vanwege de eenvoudige interface en ruime functies, is dit het favoriete e-mailaccount van gebruikers. Als je het gebruikt, weet je hoe cool het is. Het heeft veel verborgen functies waarvan gebruikers zich niet bewust zijn. Laten we ze vandaag bespreken.


  • Schakel de offline-modus van Gmail in en gebruik Gmail zonder internet 
  1. Open een webbrowser en meld u aan bij uw Gmail-account door de juiste gegevens in de vereiste vakken in te voeren.
  2. Selecteer het tandwielpictogram en klik vervolgens op Instellingen.
  3. Klik op Offline-instellingen en ga naar een andere stap.
  4. Schakel het selectievakje "Offline-modus inschakelen" in.
  5. Klik op Wijzigingen opslaan. U kunt nu e-mails synchroniseren.
  • Stuur e-mail met vertrouwelijke modus

Op het moment dat een e-mail wordt verzonden, ziet de gebruiker een pictogram voor timerblokkering van waaruit hij de "Vertrouwelijke modus" kan inschakelen. Bovendien kan de e-mail worden beveiligd met een sms-toegangscode.

  • Verplaatsen van e-mail van de ene naar de andere Gmail-airco

Als uw huidige e-mailaccount omvangrijk is geworden en de opslag bijna vol is, is het geweldig om e-mails van de ene naar de andere host te migreren. De gebruiker hoeft alleen de belangrijke contactpersoon uit het primaire account te importeren.

Google slaat de accountgegevens en informatie op over wat u op internet aan het surfen bent, uw locatie, interesse en nog veel meer. Als u zich zorgen maakt over de gelekte gegevens, kunt u alle Google-gegevens downloaden met een Google Takeout-tool.

  • E-mail synchroniseren met MS Outlook

Hoewel Gmail veel wordt gebruikt in de wereld van MS Outlook, hebben iPhone en Thunderbird vooral de voorkeur in bedrijfskantoren. Deze e-mailaccounts kunnen eenvoudig worden verbonden of gesynchroniseerd met uw primaire e-mailaccounts.
Neem voor meer Gmail-hacks en -trucs contact op met Gmail Klantenservice Nummer + 3120-798-9553 en praat met onze experts. We hebben een briljant team, dat u de beste begeleiding voor elk probleem kan bieden en u de beste manier voorstelt om uw Gmail-account effectief te gebruiken.
Originele bron